Blog

Haarverlies? Zo behoud u een gezonde hoofdhuid

Bij haarproblemen is de hoofdhuid ook vaak uit balans. Een goede verzorging is dan van essentieel belang. Om de hoofdhuid in optimale conditie te houden, is het belangrijk om uw huid en haar goed te onderhouden.

Hoofdhuidmassage

Heeft u last heeft van overmatig haaruitvaldunner wordend haar, een vette hoofdhuid of psoriasis? Dan kunnen de juiste behandelingen en verzorgingsproducten een groot verschil maken. Een ontspannende hoofdhuidmassage helpt om de doorbloeding van de hoofdhuid te verbeteren. Het ondersteund bij het verwijderen van dode huidcellen en overmatig talg. Daarnaast bevordert het masseren van de hoofdhuid de bestaande haargroei.

Speciale producten

Wij werken met speciale haarproducten die de gezondheid van de hoofdhuid en het haar stimuleren, vanaf de haarwortel. denk hierbij aan shampoo, conditioner, een haarmasker, hoofdhuidtoner of mousse. Deze producten zijn voor alle haartypen geschikt. Een mogelijkheid is een therapiekuur in combinatie met haarolie, proteïnespray voor volume en proteïnecapsules. Hierbij wordt de haargroei ook van binnenuit gestimuleerd.

Spa treatment

Om de hoofdhuid extra aandacht te kunnen geven, bieden wij Spa treatments aan. Dit is een heerlijke wellness-behandeling die u geheel tot ontspanning laat komen. Er wordt dan eerst bepaald welke conditie uw hoofdhuid heeft en welke verzorging geschikt is. Is er bijvoorbeeld sprake van haaruitval, dan gebruiken we producten die ondersteunen bij het haar voller en steviger te maken. Als uw haar juist droog of beschadigd is, dan kiezen we voor voedende ingrediënten die het haar herstellen en beschermen.

Haarverzorging

Bij tijdelijk haarverlies is de juiste ondersteuning van de hoofdhuid essentieel. Dan krijgt het haar de kans om te herstellen. Wanneer uw eigen haar weer gaat groeien, heeft het ook extra verzorging nodig. Dit om het haar te beschermen en te voorkomen dat haarproblemen later weer terugkeren.

Onderhoudstips

Een goede verzorging en behandeling van het haarwerk is ook belangrijk. We raden aan om haarwerk om elke 6 tot 8 weken een behandeling te geven, zodat de veerkracht behouden blijft. Het haarwerk of haarstuk wordt dan onder handen genomen. Tijdens de behandeling behandelen we ook het eigen haar en de hoofdhuid.

Over Haarinstituut Nederland

Heeft u last van haarproblemen of bent u op zoek naar een behandeling voor een meer gezonde hoofdhuid? Wij adviseren u graag over de juiste producten om uw haar en huid in topconditie te brengen. Na een uitgebreide analyse wordt er een behandelplan op maat gemaakt. U bent dan verzekerd bent van de beste verzorging voor uw huid- en haarconditie.

Deel dit artikel op social media

Gerelateerde blogs