fbpx

The Art of Hair

Haarinstituut Nederland is de specialist op het gebied van haarverlies. Wij bieden u een persoonlijke en betrokken werkwijze. De ervaring leert dat dit een vertrouwensbasis met al onze klanten legt. Als ze zich eenmaal thuis voelen bij ons, blijven ze cliënt zolang ze last hebben van haarproblemen.Wij denken met u mee, begrijpen uw schaamtegevoelens of frustratie en bieden de juiste maat haarwerken of haarstukken. Zodat u zich weer tot op en top vrouw of man kunt voelen. Wij weten tenslotte hoe belangrijk uw haar voor u is.

Toonaangevende haarkliniek

Haarinstituut Nederland in Hilversum (voorheen Bussum) is een toonaangevende haarkliniek voor vrouwen en mannen met haaruitval, tijdelijk of langdurig haarverlies en andere haarproblemen. De haarkliniek richt zich op het ontwerpen van maathaarwerken voor cliënten met een medische indicatie. Daarnaast behandelt de kliniek ook aanvragen voor een cosmetische haaraanvulling. Wij zetten graag al ons vakmanschap in om ervoor te zorgen dat u zich weer prettig voelt met uw haar.

De oplossing voor uw haarprobleem

Haarinstituut Nederland is gespecialiseerd in haarwerken op maat en in confectiehaarwerken. Allebei bieden ze een niet van het eigen haar te onderscheiden oplossing waarmee u zich weer zelfverzekerd, mooi en gelukkig kunt voelen. Een haarwerk op maat wordt volledig geïntegreerd in het eigen haar van de drager. Het zit met diverse bevestigingsmaterialen stevig vast en kan niet losraken. Onzichtbaar voor de buitenwereld, helemaal op de persoon toegesneden. Samen met u zoeken wij naar de beste oplossing voor uw haarprobleem. Uw haar is immers onze zorg.

Persoonlijke aandacht

Wanneer u informatie aanvraagt, gaan wij graag met u in gesprek over wat uw wensen en verwachtingen zijn en wat wij voor u kunnen betekenen. Dan weet u waar u aan toe bent en voorkomen wij teleurstellingen. Wanneer iemand de overweging maakt om een haarwerk te gaan dragen, zijn er vaak vele verdrietige momenten aan vooraf gegaan. De drempel kan dan hoog zijn om hulp in te schakelen. Door onze cliënten eerst hun verhaal te laten vertellen onder het genot van een kopje koffie, is vaak de eerste spanning er vanaf. Wij vinden het belangrijk dat iemand zich op zijn of haar gemak voelt, want wij leggen graag een vertrouwensbasis met onze cliënten. Onze doelstelling is dat wij elke dag voldoen aan de behoefte van onze cliënten. Natuurlijk willen wij elke cliënt een mooie haardos geven zodat ze daarmee met opgeheven hoofd onze haarkliniek kunnen verlaten.

Kennis en educatie

De kennis van hoofdhuid en haar is voor Haarinstituut Nederland van groot belang. Ook in ons vakgebied blijven er steeds nieuwe ontwikkelingen. En wij willen onze klanten uiteraard het beste bieden. Het is daarom belangrijk dat wij als team jaarlijks onze kennis vergroten. We zien bijvoorbeeld dat het verlies van haar vaak gepaard gaat met een gevoelige hoofdhuid. De training ‘Dermatologie voor haarwerkspecialisten’ geeft ons tools om met zorg hiermee om te gaan. Daarnaast houden wij onze kennis up-to-date via onze vakvereniging en blijven wij altijd trainingen volgen om gegarandeerd de beste kwaliteit en service te kunnen bieden.