Over ons

Home - Haarinstituut Nederland - Specialist in haarwerken
Haarinstituut Nederland

Professioneel, persoonlijk en betrokken

Haarinstituut Nederland is dé specialist op het gebied van haarverlies. Ervaar persoonlijke aandacht, een professioneel team van haarwerkspecialisten en een betrokken werkwijze. Wij denken met u mee, begrijpen uw onzekerheid of frustratie en bieden op maat gemaakte haarwerken of haarstukken. Laat uw leven niet meer beïnvloeden en stap met een opgeheven hoofd onze kliniek uit. Want wij snappen als geen ander dat mooi haar belangrijk voor u is.

Gegarandeerd de beste kwaliteit en service

Een team van professionele haarwerkspecialisten

Hedie

Eigenaresse, Haarwerkspecialst

Tanja

Office Manager

Heidi

Haarwerk specialist

Ons team van haarwerkspecialisten is gespecialiseerd in het maken van exclusieve haarwerken op maat. Ze geven u tips en advies bij haarverlies, begeleiden met het verzorgen van uw hoofdhuid en kunnen u alles vertellen over het onderhouden van het haarwerk. Alleen het állerbeste is goed genoeg voor onze klanten, dus blijven we ons in ons vakgebied steeds ontwikkelen. We houden onze kennis up-to-date, volgen trainingen en doen regelmatig cursussen. Zo kunnen we altijd gegarandeerd de beste kwaliteit en service bieden.

Plan een rondleiding

Wilt u een kijkje komen nemen in onze salon? dat kan! Wij leiden u graag rond.

Een fijne en vertrouwde omgeving

Persoonlijke aandacht

We gaan graag met u in gesprek om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. We geven gerichte tips en advies bij het overwegen van een haarwerk en bouwen graag een vertrouwensband met u op. Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt bij ons. We begrijpen uw frustraties en respecteren uw privacy. Bij Haarinstituut Nederland is persoonlijk contact altijd de basis. In een fijne en vertrouwde omgeving kunt u uw verhaal aan ons vertellen; wat brengt u uit balans en wat zijn uw wensen? Vaak is de eerste spanning er dan vanaf en kunnen we samen kijken naar een oplossing die bij u past.

Dankbaar en blij ben ik dat ik met Haarinstituut Nederland in aanraking ben gekomen. Na een uitgebreid consult, waarbij wij naderhand vol lof waren over de persoonlijke en vakkundige benadering, hebben we een afspraak gemaakt. 

Nu, na een aantal jaar kijk ik terug met grote dankbaarheid en ben ik blij deze stap te hebben gezet. Ik sta veel gelukkiger in het leven, heb zoveel meer zelfvertrouwen en zie er jonger uit.

Fréderique

Onze salon

Kan ik zonder afspraak bij jullie langskomen?

Wij werken uitsluitend op afspraak. U kunt een afspraak maken middels ons contactformulier. Deze vind u hier. Direct bellen kan uiteraard ook, dan vinden we altijd een plek in onze agenda voor u. Wij heten u van harte welkom in onze salon.

klik hier voor meer veelgestelde vragen.