Ons aanbod

Haarwerk op maat

Voelt nét als jouw eigen haar

Wil je jouw oorspronkelijke kapsel terug? Die volle bos met krullen of dat lange blonde haar? Haarinstituut Nederland biedt haarwerken op maat die zo veel mogelijk aansluiten op het eigen haar. Of misschien wil je eens wat nieuws proberen; een keer wat anders? Ons aanbod is breed en ook dan helpt ons team van haarwerkspecialisten je met het vinden en creëren van een passend haarwerk. We gaan met je in gesprek, brengen de wensen in kaart en geven een eerlijk advies. Bij ons word je gezien en gehoord, beloofd.

Ons aanbod - Haarinstituut Nederland - Specialist in haarwerken

Haarstukken van echt haar; permanent te dragen

Een haarstuk van echt haar voelt als het eigen haar, heeft een natuurlijke uitstraling en je hoeft niet bang te zijn dat je plukken haar meeneemt wanneer je door je haren strijkt. Een groot voordeel van haarstukken van echt haar is dat je het haarwerk kunt gebruiken zoals je gewend bent. Je kunt het bijvoorbeeld gewoon wassen, föhnen en stijlen. Daarnaast kan een haarwerk van echt haar permanent worden dragen. Ook bij dagelijkse activiteiten, zoals fietsen, wandelen of zwemmen. Je kunt zelfs met het haarstuk slapen!

Het haar voor haarstukken van echt haar wordt afgestaan door vrouwen uit verschillende culturen. Wij werken met Europese en Oosterse haartypen. Hierdoor kunnen we de kleur, structuur en glansgraad helemaal op jouw wensen afstemmen.

De grootste voordelen

Synthetische haarstukken; direct in model

Ben je op zoek naar een – nagenoeg – onderhoudsvrij haarstuk of haarwerk op maat? Een synthetisch haarstuk is een populaire oplossing voor mensen die door ziekte of een chemokuur te zwak zijn om veel zorg en aandacht aan het haar te besteden. Het haarstuk valt áltijd in model en zit alsof je net bij de kapper vandaan komt. En tegenwoordig zijn synthetische haarstukken bijna niet meer van echt haar te onderscheiden. Met een synthetisch haarwerk van Haarinstituut Nederland stap je altijd met een goede coupe de deur uit.  

De grootste voordelen

Goede producten voor elk type huid en haar

Hoofdhuid- en haarbehandeling

Gezond haar vereist een gezonde hoofdhuid. Ons doel is om onze klanten zelfverzekerd en met een opgeheven hoofd onze kliniek uit te laten gaan. Dat doen we samen! Door middel van een luchtige intake brengen we jouw haarsituatie in kaart en adviseren we over een passende oplossing. Dit kan voedingsadvies op maat zijn, begeleiding bij het verzorgen van haar en hoofdhuid of tips voor stimulerende haarmiddelen en hoofdhuidmassages. Wil je toch een haarwerk op maat? Dan gaan we daarmee aan de slag. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk mooi haar voor je is en voor ieder haarprobleem biedt Haarinstituut Nederland een passende oplossing.