Kale plekken door littekens of brandwonden

Kale plekken door littekens of brandwonden
Voor elke situatie is een oplossing

Kale plekken op het hoofd, wat kunt u doen?

Kale plekken op het hoofd door bijvoorbeeld littekens kunnen zowel tijdelijk als blijvend van aard zijn. Het is van belang om te kijken welke oplossingen er zijn om deze plekken op het hoofd te bedekken, zodat ze niet of veel minder opvallen.

Littekens door operatie

Indien u een operatie aan het hoofd heeft moeten ondergaan en hierdoor een blijvend litteken is ontstaan, is hier gelukkig wel een mooie oplossing voor. Wij kunnen hiervoor een haarstuk of haarwerk, maken zodat het litteken naderhand niet meer opvalt en wordt overdekt met een haarstuk van echt haar. Ook een haartransplantatie kan een blijvend litteken veroorzaken. Kale plekken die na een haartransplantatie ontstaan, kunnen wij in onze haarkliniek echter goed behandelen.

Littekens door brandwonden

Kale plekken door brandwonden kunnen blijvende littekens veroorzaken. Deze plekken kunnen, afhankelijk van de grootte, goed behandeld worden, waardoor de kale plekken nauwelijks meer opvallen. Uit ervaring weten wij dat kale plekken op het hoofd tot veel verdriet en schaamte kunnen leiden. Daarom geven wij u de mogelijkheid tot een adviesgesprek om dit vrijblijvend met onze haarwerkspecialist te bespreken en te bekijken wat wij hierin voor u kunnen betekenen.

Behandelen van kale plekken op het hoofd

Haarinstituut Nederland is gespecialiseerd in het adviseren en helpen van mensen die last hebben van littekens na een operatie, ongeluk of bij brandwonden. Er zijn verschillende oplossingen om de kale plekken te camoufleren of te bedekken. Wellicht dat wij voor u een haarwerk op maat kunnen maken, die alleen de kale of aangedane plekken bedekt. Indien nodig kunt u ook kiezen voor een volledig haarwerk of pruik. Wij geven u hier graag het juiste advies over.

Herkenbare klachten?

Wij bieden oplossingen voor elk type haarprobleem

Haarproblemen – in welke vorm dan ook – kan iedereen overkomen. Genetisch bepaald, door een ziekte of door een situatie met stress. Haarinstituut Nederland biedt oplossingen voor elk soort probleem. Doormiddel van een intake gesprek luisteren we naar uw verhaal en kijken we naar de best passende oplossing. Dit kan een behandeling zijn of een haarwerk op maat. 

In januari van dit jaar heb ik eindelijk de stap kunnen zetten om zonder clip-ins door het leven te gaan. Dit was nooit gebeurt als ik geen contact had gezocht met Haarinstituut Nederland, en ik ben dan ook erg dankbaar voor de hulp die ik daar heb gekregen. Daarnaast kan ik de productenkuur en behandeling ook zeker aanraden aan mensen die kampen met dun en breekbaar haar.

Kiek