Blog

Na Covid kreeg ik haaruitval

Twee maanden na mijn Corona infectie begon mijn haar met grote hoeveelheden uit te vallen. Mijn huisarts en de dermatoloog gaven me weinig uitleg en konden me niet geruststellen. Ik belde voor informatie naar het Haarinstituut Nederland en werd direct uitgenodigd voor een vrijblijvend consult in Hilversum.

Professionaliteit

Alles tijdens het gratis consult straalde professionaliteit uit: de privéruimte waar je te woord wordt gestaan, de rust en de tijd die het team voor me nam, de uitgebreide informatie over mogelijkheden. Waar ik me bij artsen niet serieus genomen voelde, was er hier alle aandacht en bovendien ruimte voor mijn emotie.

Haarwerk

Ik paste een prachtig haarwerk dat ik tot mijn verrassing ook best zou willen dragen als ik geen haarprobleem zou hebben. Men adviseerde me echter in dit stadium nog geen haarwerk te gaan dragen omdat het nog te veel uitviel. Dus gewoon na een maandje weer even contact, geen druk. Ik ben zo fijn geholpen en ging gerustgesteld naar huis: als mijn haar te dun wordt, is er een mooie oplossing waar ik me goed bij kan voelen! Nogmaals veel dank voor jullie advies en prettige hulp!!

Marjolein

Deel dit artikel op social media

Gerelateerde blogs