Spa Treatment – effectieve wellnessbehandeling voor haar en hoofdhuid

Haarinstituut Nederland in Bussum is al meer dan 25 jaar een toonaangevende haarkliniek voor advies bij haaruitval en diverse andere haarproblemen. Wij bieden onze klanten op maat gemaakte haarwerken en haarstukken van echt haar of synthetisch haar. Daarnaast kunt u bij Haarinstituut Nederland terecht voor een unieke Spa Treatment behandeling voor haar en hoofdhuid.

Ontstaan haarproblemen

Uit onderzoek is gebleken dat veel haarproblemen (onder meer alopecia) kunnen ontstaan door stress. De haarwerkspecialisten van Haarinstituut Nederland adviseren u dan ook om stressvolle situaties zo veel mogelijk te vermijden en regelmatig een moment voor uzelf te nemen. Een moment van ontstressen waarbij uw haar en hoofdhuid op een professionele wijze een wellnessbehandeling (Spa Treatment) ondergaan. Deze innovatieve Spa Treatment is enerzijds geschikt voor mensen met haarproblemen, zoals uitdunnend haar of haaruitval. En anderzijds voor mensen die hun haar en hoofdhuid in optima forma willen houden.

Opzet Spa Treatment

Door de flexibele opzet van deze Spa Treatment, is de behandeling toe te passen op verschillende situaties en fases waarbij primair wordt gekeken naar de gesteldheid van uw haar en hoofdhuid. Naast een ontspannende werking, is deze treatment ook zeer verzorgend en helend. Het maakt niet alleen de haarwortels sterker en uw haar veerkrachtiger, maar ook uw hoofdhuid wordt verzorgd en intens gereinigd. Dit zorgt dan weer voor een sterke basis en een (nieuwe) aanzet van uw haar.

Wat kunt u verwachten van de Spa Treatment?

Een haarwerkspecialist van het SEMH-gecertificeerde Haarinstituut Nederland start uw Spa Treatment met een uitgebreide haar- en hoofdhuidanalyse. Op basis van deze analyse bepaalt uw haarwerkspecialist welke innovatieve producten het meest geschikt zijn bij uw individuele Spa Treatment. Daarbij werkt Haarinstituut Nederland primair met producten van de vermaarde tricholoog Philip Kingsley, Eugene Perma en Trinity Haircare.

Om de geselecteerde producten optimaal te laten inwerken op uw haar en hoofdhuid maakt Haarinstituut Nederland gebruik van het gepatenteerde Micro Mist systeem. Dit systeem dat uit Japan afkomstig is, heeft een heilzame en ontspannende uitwerking op hoofdhuid, haar en nek. Na deze ‘mist’behandeling zal onze haarwerkspecialist twee verschillende massagetechnieken (Effleurage en Petrissage) toepassen die gericht zijn op uw haar en hoofdhuid. Aansluitend wordt uw haar uitgespoeld en nagewassen en ondergaat u een ontspannende hoofdmassage. Ter afsluiting krijgt uw ‘handdoek droge haar’ een conditioner als verzorgend masker.

Over Micro Mist

De revolutionaire Micro Mist herstelt en verjongt middels ultrasoon opgewekte mist. Hierdoor zijn de neveldeeltjes niet alleen veel kleiner, lichter en kouder dan bij ‘stoom’, maar kunnen de gebruikte producten ook veel dieper in het haar en de hoofdhuid doordringen voor een optimale werking. Daarnaast beschikt het Micro Mist systeem over een innovatief afkoelsysteem waardoor het product niet wordt uitgewassen en een veel duurzamer effect zal hebben. Dit in tegenstelling met traditionele ‘stoomkappen’ die door de hoge temperatuur van 100 graden Celsius vaak meer schade dan reparatie aan uw haar aanbrengt.

Werking Micro Mist

HIN-spa-treatment-voor-haarproblemen
Micro Mist opent de buitenste laag van het haar (cuticle).
HIN-spa-treatment-voor-haarproblemen
Micro Mist activeert de moleculaire beweging van de gekozen producten (behandelingsdeeltjes). Hierdoor dringen deze diep door in de geopende ‘cuticle’.
HIN-spa-treatment-voor-haarproblemen
De behandelingsdeeltjes penetreren diep in de haarschacht. Hierdoor geneest de schade aan uw haar en wordt het natuurlijke celmembraamcomplex hersteld.
HIN-spa-treatment-voor-haarproblemen
De unieke koelfunctie van het Micro Mist systeem zorgt ervoor dat de behandelingsdeeltjes in de ‘cuticle’ opgesloten blijven.
Neem contact op

Haarinstituut Nederland helpt u graag

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over mogelijke oplossingen voor haaruitval of andere haarproblemen?

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in haarwerken op maat, haarproblemen, dunner wordend haar en haaruitval bij mannen en vrouwen.

U bent van harte welkom. Ons doel is dat u weer opgelucht en blij ons haarinstituut verlaat.

Neem contact op