Linda.meiden en Veronique op bezoek bij Haarinstituut Nederland

Linda.meiden en Veronique kwamen onlangs bij ons op bezoek om Veronique een haarwerk van echt haar te laten passen. Veronique werd overvallen door de ziekte Alopecia en werd in hele korte tijd helemaal kaal. Ook haar wenkbrauwen en wimpers vielen uit.

Dappere jonge vrouw met kaal hoofd

Op Linda.meiden zie je een reportage over haar. Een dappere jonge vrouw die het taboe doorbreekt en ook kaal gewoon gaat stappen. Maar toch vindt zij het wel prettig om af en toe een lekkere haardos te hebben en niet op te vallen door kaalheid.

Effect van een goed passend haarwerk

Halverwege de reportage zie je dat ze bij Haarinstituut Nederland langskomt om nieuwe pruiken te passen. Nu van echt haar. Tot dan droeg ze een synthetische pruik. Je kunt ook goed zien wat het effect is van een goed passend haarwerk. Haar stralend blauwe ogen kwamen bijzonder mooi uit met een wat donkerder pruik.

Zelfvertrouwen en opluchting

Voor elke klant is een oplossing. Ons streven is altijd dat mensen weer opgelucht en met zelfvertrouwen de deur uit gaan. Veronique blaakte al bij binnenkomst van het zelfvertrouwen, dat zien wij heel graag. Het was leuk om haar de mogelijkheden van haarwerken te tonen.

Kaalheid zonder schaamte

Wij zijn heel blij met deze reportage. Wij hopen dat het kaalheid, haarverlies en andere haarproblemen uit de taboesfeer haalt en dat het mensen die het overkomt niet meer vervult met schaamte. Het kan namelijk iedereen overkomen. En hoe prettiger wij als medemens erop reageren, hoe makkelijker wij het maken voor mensen met haarverlies.

HIN-Linda-meiden-haarverlies
Neem contact op

Haarinstituut Nederland helpt u graag

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over mogelijke oplossingen voor haaruitval of andere haarproblemen?

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in haarwerken op maat, haarproblemen, dunner wordend haar en haaruitval bij mannen en vrouwen.

U bent van harte welkom. Ons doel is dat u weer opgelucht en blij ons haarinstituut verlaat.

Neem contact op