Innovaties in haarwerken – voor iedereen een oplossing voor haarproblemen

Haarinstituut Nederland heeft productontwikkeling hoog in het vaandel. Daarnaast zijn wij continu op zoek naar nieuwe diensten en producten op het gebied van haarwerken. Wanneer een klant informatie aanvraagt, zal uw haarwerkspecialist samen met u inventariseren wat Haarinstituut Nederland voor u kan betekenen en wat de verwachtingen zijn. Door hier transparant over te zijn, kunnen we reeds in een vroeg stadium eventuele teleurstellingen voorkomen en een realistisch verwachtingspatroon bieden. Vaak hebben onze klanten door de jaren heen verschillende producten gebruikt om haaruitval en haarverlies tegen te gaan. Totdat het van te grote invloed is op hun dagelijks functioneren en duidelijke resultaten achterwege blijven.

Wanneer u overweegt om een haarwerk te gaan dragen, zijn er vaak vele verdrietige momenten aan vooraf gegaan. De drempel kan dan hoog zijn. Door onze klanten eerst hun verhaal te laten vertellen onder het genot van een kopje koffie, is vaak de eerste spanning ervan af. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iemand op zijn of haar gemak is, want wij leggen graag een vertrouwensbasis met onze klanten. Eén van onze doelstellingen is dat wij elke dag willen voldoen aan de behoefte van onze klanten. Natuurlijk willen wij elke klant een mooie haardos geven en ze daarmee met opgeheven hoofd onze haarkliniek zien verlaten. Om dit te kunnen realiseren staan trainingen, productontwikkeling en innovaties bij ons centraal. Alleen op die manier kunnen onze haarwerkspecialisten u optimaal behandelen.

Training

De kennis van hoofdhuid en haar is voor de haarspecialisten van het SEMH-gecertificeerde Haarinstituut Nederland van groot belang. We zien dat het verlies van haar vaak gepaard gaat met een gevoelige hoofdhuid. Het is daarom belangrijk dat wij als team jaarlijks onze kennis vergroten. Wij houden onze kennis up-to-date en blijven altijd trainingen volgen om gegarandeerd de beste kwaliteit en service te kunnen bieden.

Productontwikkeling

Haarinstituut Nederland heeft als haarwerkspecialist kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom zoeken wij altijd met een kritische blik naar verzorgingsproducten voor de hoofdhuid, eigen haar en maathaarwerken die een bewezen ‘trackrecord’ hebben. Bovendien moeten alle producten en diensten passen bij onze eigen visie. Haarinstituut Nederland heeft door de jaren heen een breed assortiment aan producten opgebouwd. Zo hebben we voor elk haartype een passende oplossing. Hierdoor kunnen we waarborgen dat de producten passen bij het haarwerk en bovendien de juiste verzorging aan eigen haar en hoofdhuid bieden. Enkele voorbeelden hiervan zijn de producten van het Franse merk Eugene Perma en de producten van de vermaarde Britse tricholoog Philip Kingsley.

Innovatie

Haarinstituut Nederland staat mensen met haaruitval en uitdunnend haar al meer dan een kwart eeuw terzijde. Dit doen wij onder meer door het aanmeten van haarwerken van echt haar of synthetisch haar. Wij maken haarwerken voor mannen en vrouwen die last hebben van dunner wordend haar, haarverlies, haaruitval of kaalheid. Onze haarwerken kunnen op verschillende wijzen worden aangebracht en vullen precies uw eigen haar aan, daar waar u het nodig heeft. We zijn gespecialiseerd in haarwerken op maat en in confectiehaarwerken. Beiden bieden ze een niet van het eigen haar te onderscheiden oplossing waarmee u zich weer zelfverzekerd, mooi en gelukkig kunt voelen.

Een haarwerk op maat wordt volledig geïntegreerd in het eigen haar van de drager. Het zit met diverse bevestigingsmaterialen stevig vast en kan niet losraken. Hierdoor is het haarwerk onzichtbaar voor de buitenwereld en helemaal op de persoon toegesneden. We maken gebruik van innovaties, welke wij implementeren in onze werkzaamheden. Zo kunnen wij waarborgen dat het geleverde product altijd up-to-date is en past bij uw specifieke wensen.

Neem contact op

Haarinstituut Nederland helpt u graag

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over mogelijke oplossingen voor haaruitval of andere haarproblemen?

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in haarwerken op maat, haarproblemen, dunner wordend haar en haaruitval bij mannen en vrouwen.

U bent van harte welkom. Ons doel is dat u weer opgelucht en blij ons haarinstituut verlaat.

Neem contact op