fbpx

Kale plekken door littekens of brandwonden

Haaruitval bij mannen en vrouwen

Kale plekken op het hoofd door bijvoorbeeld littekens kunnen zowel tijdelijk als blijvend van aard zijn. Het is van belang om te kijken welke oplossingen er zijn om deze kale plekken op het hoofd te bedekken, zodat ze niet of veel minder opvallen.

Littekens door operatie

Indien je een operatie aan het hoofd heeft moeten ondergaan en hierdoor een blijvend litteken is ontstaan, is hier gelukkig wel een mooie oplossing voor. Wij kunnen hiervoor een haarstuk of haarwerk, maken zodat het litteken naderhand niet meer opvalt en wordt overdekt met een haarstuk van echt haar. Ook een haartransplantatie kan een blijvend litteken veroorzaken. Kale plekken die na een haartransplantatie ontstaan, kunnen wij in onze haarkliniek echter goed behandelen.

Littekens door brandwonden

Kale plekken door brandwonden kunnen blijvende littekens veroorzaken. Deze kale plekken kunnen, afhankelijk van de grootte, goed behandeld worden, waardoor de kale plekken nauwelijks meer opvallen. Uit ervaring weten wij dat kale plekken op het hoofd tot veel verdriet en schaamte kunnen leiden. Daarom geven wij je de mogelijkheid tot een adviesgesprek om dit vrijblijvend met onze haarspecialist te bespreken en te bekijken wat wij hierin voor u kunnen betekenen.

Behandelen van kale plekken op het hoofd

Haarinstituut Nederland is gespecialiseerd in het adviseren en helpen van mensen die last hebben van littekens na een operatie, ongeluk of bij brandwonden. Er zijn verschillende oplossingen om de kale plekken te camoufleren of te bedekken. Wellicht dat wij voor je een haarwerk op maat kunnen maken, die alleen de kale of aangedane plekken bedekt. Indien nodig kun je ook kiezen voor een volledig haarwerk of pruik. Wij geven je hier graag het juiste advies over.

Deel dit artikel:

Gerelateerd