fbpx

Inhammen

Inhammen

Inhammen, een terugtrekkende haargrens, dunner wordend haar en gedeeltelijke kaalheid: veel mannen krijgen ermee te maken. Bij sommigen begint het al jong, als ze ongeveer 25 jaar zijn. Bij de meeste mannen worden inhammen groter vanaf 40 jaar. Dat is een normaal verschijnsel. Net zoals het dunner worden van het haar bij de meeste mannen én vrouwen optreedt naarmate de leeftijd vordert.

Verschillende oplossingen voor inhammen

Vaak kun je al zien aan jouw vader of grootvader of gedeeltelijke kaalheid of inhammen bij jou ook zullen optreden, want het is gedeeltelijk erfelijk. De snelheid waarmee het optreedt kan verschillen. Het is belangrijk om op tijd ondersteuning in te schakelen, indien je dat wenst, want er zijn meerdere oplossingen mogelijk. Met haarproducten zijn ook goede resultaten te bereiken.

Haaruitval bij mannen

Wij begrijpen heel goed hoe ingrijpend het is als jouw haardos door haaruitval verandert in gedeeltelijke kaalheid. Wij begrijpen ook dat niet iedereen zich daarbij wil neerleggen en een oplossing zoekt. Ga het in ieder geval niet verbergen met een pet of een hoed, dat versnelt namelijk het proces.

Behandelen van inhammen en haaruitval bij mannen

Bij de behandeling van mannen richten wij ons met name op het gebruiksgemak. Jij wilt immers geen gedoe, geen uren voor de spiegel of ingewikkelde procedures. Samen met jouw kijken wij naar de oplossingen die mogelijk zijn.

Belangrijk is dat je niet te lang wacht met ondersteuning inschakelen. Bij beginnende kaalheid is er nog veel te bereiken met haarproducten en haarkuren.

In een later stadium zijn er diverse mogelijkheden om jouw haardos er voller uit te laten zien. Wij geven je advies op maat en leggen je duidelijk uit hoe je onze oplossing kunt gebruiken. Ons doel is dat je weer blij en tevreden de deur uit gaat.

Deel dit artikel:

Gerelateerd