fbpx

Anoniem

Toen ik midden 20 was ontdekte ik dat mijn haar steeds dunner werd. Omdat mijn moeder ook heel dun haar had en als jonge vrouw al een pruik droeg, wist ik eigenlijk meteen dat mij dit ook zou gebeuren. Maar een pruik op deze leeftijd zag ik niet zitten. Ik was nogal avontuurlijk en een echte ‘waterrat’ dus een pruik leek me zeer onhandig. Jarenlang heb ik geprobeerd het te verhullen, dat was een vervelende periode van paniek en onzekerheid, soms durfde ik nauwelijks de deur uit.

Totdat ik rond mijn dertigste een advertentie van Haarinstituut Nederland in een tijdschrift tegenkwam. Was dit echt mogelijk? Een haarwerk dat aan je eigen haar bevestigd wordt en dat niet losraakt zodat je er alles mee kunt doen, zelfs onder water zwemmen? Inmiddels ben ik al 15 jaar klant bij Haarinstituut Nederland en dat is de beste beslissing geweest die ik in al die tijd genomen heb: zij hebben ervoor gezorgd dat m’n onzekerheid weg is, dat ik me weer mooi en vrouwelijk voel en dat ik weer vele nieuwe avonturen ben aangegaan. Ondanks de lange reistijd naar Bussum (inmiddels zitten wij in Hilversum) – ik woon in Enschede – ga ik er steeds weer met plezier naartoe. Het personeel is zeer professioneel, warm en betrokken. Mooi om te ervaren dat ze prima aanvoelen wat wel en niet bij me past.

Ik durf steeds vaker met kleur en coupe te variëren omdat ik er steevast op kan vertrouwen dat ik met een mooie, frisse look en een fantastisch gevoel weer huiswaarts keer. De haarwerken zijn van heel mooie kwaliteit en niet van echt haar te onderscheiden. Ik krijg vaak complimenten over m’n haar. Mooi om het ongeloof te zien als ik mensen vertel dat het niet m’n eigen haar is. Ik praat er heel openlijk over. De schaamte ben ik inmiddels voorbij, ik ben trots op m’n haar!!!

Wij staan voor je klaar

Neem contact met ons op

Vul onderstaand contactformulier in en stel je vraag.
Wij reageren binnen 24 uur terug!