fbpx

Anoniem

Dankbaar en blij ben ik dat ik met Haarinstituut Nederland in aanraking ben gekomen, nadat mijn zusje al vele jaren daar naartoe ging en ik haar begeleidde. Zij gebruikte bloedverdunners, waardoor haar haar in kwaliteit afnam, dunner werd en hier en daar kale plekken vertoonde. Zij werd er ongelukkig door, temeer omdat mijn zusje altijd een charmante verschijning was, die het aanzien waard was. Na het inwinnen van informatie waar we het beste naartoe konden gaan, kwamen wij in contact met Haarinstituut Nederland in Bussum (inmiddels zitten wij in Hilversum).

Na een uitgebreid consult, waarbij wij naderhand vol lof waren over de persoonlijke en vakkundige benadering, hebben we een afspraak gemaakt. En zo kwam mijn zus aan een prachtig natuurlijk haarwerk. Zij kwam weer tot bloei en kreeg de charme van voorheen terug. Het Instituut is een smaakvolle, rustige omgeving. De ontvangstruimte is sfeervol. Ook de salons dragen bij aan deze uitstraling; het is er prettig vertoeven. Inmiddels werd ook mijn haar dunner en vertoonde hier en daar wat kaal wordende plekken, waardoor mijn zelfvertrouwen begon te wankelen en ik daar niet gelukkig onder was en bovendien iedere morgen met een flinke dip uit bed kwam. Na rijp beraad dacht ik: “waarom ga ik niet om advies vragen?”. De deskundigheid en vooral het inleven bij mijn consult, de goed opgeleide medewerkers en de verschillende mogelijkheden die er waren, hebben mij ertoe doen besluiten om hier op over te gaan.

Nu, na een aantal jaar kijk ik terug met grote dankbaarheid en ben ik blij deze stap te hebben gezet. Ik sta veel gelukkiger in het leven, heb zoveel meer zelfvertrouwen, zie er jonger uit en…….. mijn omgeving bewonderd mijn haar zonder te zien dat ik een haarwerk heb. ’s Avonds doe ik hem af en de volgende ochtend na de dagelijkse verzorging gaat het weer op. Kortom: ik ben hierdoor echt een gelukkiger mens geworden en ga niet meer zonder door het leven!

Wij staan voor je klaar

Neem contact met ons op

Vul onderstaand contactformulier in en stel je vraag.
Wij reageren binnen 24 uur terug!