Een onderhoudscontract voor uw haarwerk om er goed uit te blijven zien

Voor niet iedereen is het logisch, daarom besteden wij er deze keer wat extra aandacht aan: regelmatig onderhoud van uw haarwerk bij Haarinstituut Nederland.

Onderhoud van haarwerk is anders dan onderhoud van uw eigen haar

De meeste van onze klanten die een haarwerk hebben, kiezen er gelukkig voor: regelmatig onderhoud. Uiteraard krijgt iedereen een gepersonaliseerd onderhoudsadvies tijdens de levering van het haarwerk. Daarin wordt uitgelegd hoe u met het haarwerk om moet gaan, hoe u het schoon houdt en wat u wel en niet moet doen. Er zijn speciale technieken voor het onderhouden van een haarwerk op maat. Want het vergt echt iets anders dan uw eigen haar.

Aparte producten en andere technieken

Woelen door een haarwerk of het haarwerk droogwrijven met een handdoek is bijvoorbeeld uit den boze. Dan krijgt u gegarandeerd knopen en dat is niet bevorderlijk voor de levensduur van een haarwerk. Het is overigens ook niet goed voor uw eigen haar. Verder worden voor haarwerken speciale producten gebruikt en is ook de methode van wassen en drogen anders dan bij uw eigen haar.

Met goed onderhoud gaat uw haarwerk langer mee

Gemiddeld gaat een haarwerk dat dagelijks gedragen wordt anderhalf jaar mee. Maar na een jaar merken wij al de dat kwaliteit iets minder wordt. Het is een delicaat product. Daarom adviseren wij om elke vier tot zes weken bij ons langs te komen voor onderhoud. De periode hangt af van het type haarwerk en de draagwijze. Wij vertellen u wat de juiste regelmaat is. Dan gaat uw haarwerk echt langer mee.

Controleren op slijtage van het haarwerk en monitoren van uw eigen haar en hoofdhuid

Dan wassen wij het haarwerk en controleren het op slijtage. Wij kijken dan ook meteen naar uw hoofdhuid en eigen haar, want vaak kan dat ook wel wat extra zorg gebruiken. Door regelmatig te komen, kunnen wij ook snel inspelen op veranderingen en heeft u het beste resultaat.

Klachten over haarwerk voorkom je met goed onderhoud

Elk haarwerk is uniek, want ook elke situatie is uniek. Wij kunnen u zo adviseren dat u kunt genieten van de zekerheid van een goed haarwerk dat er mooi uitziet. Dus klachten zoals ‘wat knoopt het’ of ‘de kleur gaat er uit’ voorkomen wij, omdat wij op tijd herstellen wat nodig is. Onze geoefende ogen zien de kleinste slijtagesignalen en dan grijpen wij in. Zo verlengt u de levensduur van uw haarwerk en is het nooit te laat voor reparatie. Dat geldt overigens ook voor confectiehaarwerken, ook die vergen aandacht.

Gepersonaliseerde onderhoudscontracten voor haar en haarwerk

Voor ons is regelmatig onderhoud de normaalste zaak van de wereld. Zoals alle delen van je lichaam zorg behoeven, zo behoeft ook een haarwerk zorg. Wij bieden gepersonaliseerde onderhoud aan. Afhankelijk van de lengte van het haar, de bevestigingsmethode, de grootte van het haarwerk, of het confectie of maatwerk is en hoe vaak u kunt langskomen, bepalen wij de prijs. Het voordeel van een onderhoudscontract is dat u per saldo minder betaalt voor een behandeling. Als u bijvoorbeeld kiest voor een onderhoudscontract van 8 keer, betaalt u er maar 6,5.

Vraag informatie over onderhoud van uw haarwerk

Dus maak u geen zorgen meer over uw haarwerk. Kom regelmatig voor onderhoud en advies. Dan helpen wij u optimaal te genieten van uw haarwerk en u zelfverzekerd en mooi te voelen. Neem contact op voor meer informatie.

Neem contact op

Haarinstituut Nederland helpt u graag

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over mogelijke oplossingen voor haaruitval of andere haarproblemen?

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in haarwerken op maat, haarproblemen, dunner wordend haar en haaruitval bij mannen en vrouwen.

U bent van harte welkom. Ons doel is dat u weer opgelucht en blij ons haarinstituut verlaat.

Neem contact op